Welche Arten von luidsprekerkabel gibt es?

Evi Blom

Er is no one norm zodat moet ik tussen drie verschillende opties kiezen. Deze post is een beschrijving van die drie opties en hoe ik hen kwam kopen. Voor deze post, zal ik verwijzen naar sprekers die 3 kabels hebben, 2 snak en korte één. Maar eerst, zou ik willen zeggen: Als u denkt dat er slechts 3 types van sprekerskabels zijn die bestaan, zou u niet van de volgende dingen zich kunnen bewust zijn: 1) De meeste sprekers hebben kabels met meer dan 3 kabels, bijvoorbeeld een paar van 4 kabelparen. 2) Omwille van het dit artikel, gebruik ik slechts één kabel. 3) Het volgende is sommige voorbeelden van sprekers die meer dan 3 kabels hebben: 4-6 kabels (of meer) in 5mm vijzelen en twee stoppen op elk eind op, bijvoorbeeld: IEMs van Fostex, Etymotic, Fostex Pro, enz. De belangrijkste reden voor dit artikel is u te informeren over deze gemeenschappelijke kabels en hun eigenschappen, en hopelijk u te helpen correcte voor uw behoeften kiezen. Ik ben een sprekersaficionado zodat ben ik een weinig beïnvloed naar de Etymotic-(hier) herzien m-Reeksen en de Fostex-(hier) herzien m-Ogen aangezien Etymotic m-1s het eerste paar sprekers was die ik heb gekregen en beiden hoogst door me worden geadviseerd. Dies ist sehr wohl erstaunlich, im Vergleich mit Slaapkamer Plant Ik zou waarschijnlijk zeggen Etymotic m-2s mijn tweede keus is, aangezien Fostex m-1s teveel is. Ik zou zeggen dat het beste ding voor een eerste keer koper slechts de beste moet kopen. Er zijn geen andere keuzen behalve enkelen. De enige uitzonderingen is als u de begroting hebt om meer dan 10 Euro voor een m-Reeks te besteden of als u reeds een paar van Fostex m-1s in uw inzameling hebt, waarbij Fostex m-2s een betere keus zal zijn. Als u zich niet Etymotic m-2s kunt veroorloven adviseer ik hoogst de Etymotic-m-Ogen of Fostex m-Eyes (allebei met m-Ogen technologie). Im Kontrast zu luidsprekerkabel kann es demnach deutlich beachtenswerter sein. Fostex m-2s is zeer goed, omdat het een betere kwaliteit, stiller, comfortabeler is, evenwichtiger en compacter. Hier zijn wat meer gedetailleerde foto's: Het beeld op de linkerzijde is de eerste keer ik m-2s gebruikte. Aangezien u kunt zien, heeft de kabel een groot gevoel wanneer het wordt vastgemaakt aan de m-Ogen. U kunt gemakkelijk van mening zijn dat het in uw oren helemaal niet plakt. Op het recht gebruikte ik dezelfde kabel met Etymotic m-Eyes met hetzelfde voel. Ik heb zowel kabels voor een paar dagen nu en ik kan absoluut vertellen gebruikt dat zij zeer verschillend zijn. M-2s voelt comfortabel en heeft een groot saldo, terwijl Etymotic vindt als ik een zware rugzak draag die moeilijk om zich is te bewegen rond met. Ik vind ook dat de kabel een weinig strak kan zijn wanneer het proberen om het met mijn Macbook Air te gebruiken. Ik hoop dat deze beelden u een gevoel geven van hoe de kabels voelen. De kabels zijn nog in productie en zij kunnen niet op verkoop voor een paar dagen zijn, geef niet zo nu tot opdracht als u niet zeker bent.