Lohnt sich der Kauf von luidsprekerkabel?

Evi Blom

Ik weet niet het. Als iemand me over een sprekerskabel goed dat de werken vraagt en €12.00 kost, dan zal ik het kopen. Ik weet dat de fabrikant geen gedetailleerde bril over het product verstrekt, maar ik zal proberen om het te verklaren aan de persoon en te zien of past het mijn vereisten. Als het antwoord op mijn vraag „geen“ is, dan moet ik om een andere kabel vragen. Ik kan een pre-gemaakte sprekerskabel voor €12 ook kopen. Im Unterschied zu Giro Skihelm Dames kann es dabei spürbar beachtenswerter sein. In het laatste artikel bespraken wij het belang van correcte kwaliteit en waarom deze kwaliteit aan de consument van belang is. Hier is een extra verklaring van waarom een kabel beter kan zijn dan een spreker en waarom het niet altijd van belang is als de spreker goede is. Het antwoord is eenvoudig: De kwaliteit van het signaal in een spreker of een audiokabel wordt bepaald door zijn interne eigenschappen en zijn verhouding met de spreker, niet door de kenmerken van de spreker. Dit is waar voor alle sprekers (hetzij gemaakt door een bedrijf of door de fabrikant), zelfs die met zeer goede ontwerpen of de beste kwaliteitsdelen (b.v. EMI die filtreert). Wanneer het ontwerpen van een spreker, zult u sommige veronderstellingen over het signaal van de spreker en over zijn verhouding met de spreker moeten maken. Bijvoorbeeld, in een spreker die in een flat wordt gebruikt, zou u moeten van mening zijn dat de spreker hetzelfde geluid met hetzelfde niveau zou moeten kunnen veroorzaken, en dat de hoeveelheid geluid op het niveau van de spreker dicht zou moeten zijn. Anderzijds, in een bureau, zou u sprekers met lage vervorming moeten gebruiken zodat u kunt begrijpen hoe het in de werkplaats klinkt. Al dit middelen dat het belangrijk is om een goede verwijzing van het signaal en van de kwaliteit van het signaal te hebben. Daarom doe ik heel wat vergelijkingen van sommige gemeenschappelijke ontwerpen van sprekerskabels. In Kabels van de mijn boek de „Spreker: Een Referentiehandboek“, zal ik proberen om u een duidelijk beeld van het signaal en de signaalkwaliteit te geven waarmee de kabels worden vergeleken. Im Gegensatz zu Micro Sd Kaart 256gb Kopen kann es daher auffällig empfehlenswerter sein. Om specifieker te zijn, zal ik u sommige gemeenschappelijke kabels geven nadenken, en u kunt dan beslissen welke beste te kopen is.